Un viatge en el temps

Aquest curs 2020-21 l’alumnat de 1r.ESO del Baldiri hem realitzat un viatge molt especial, hem viatjat en el temps i hem anat a trobar els orígens de la humanitat i de les primeres civilitzacions. Ha estat un viatge molt profitós i pel camí hem vist i aprés moltíssimes coses.
A continuació us en fem un petit tastet.
La nostra primera parada va ser a Mesopotàmia i Egipte. Allà vam descobrir les primeres grans ciutats a la vora dels grans rius i vam poder assistir a cerimònies religioses tan importants com ara el JUDICI D’OSIRIS i també vam ser testimonis de la MOMIFICACIÓ d’un difunt!!.

Vam continuar el nostre viatge al llarg del món antic i vam arribar a Grècia, allà vam aprendre com s’organitzaven les POLIS i vam conèixer L’ORACLE DE DELFOS, l’oracle més important del món antic, casi com una ONU dels nostres temps actuals!!.

La nostra darrera parada va ser a Roma. Alla vam descobrir que les construccions dels antics romans van esdevenir de les més importants de l’Antiguitat. Vam visitar temples, ciutats, campaments militars, domus,…etc. una autèntica maravella de l’arquitectura i l’enginyeria!!