Preinscripció Batxillerat 21-22

Els alumnes de 4t d’ESO matriculats a l’institut Baldiri Guilera només han de realitzar la preinscripció si volen cursar la modalitat d’Arts Escèniques.

Les sol·licituds s’han de realitzar de forma telemàtica (del 11 al 17 de maig). Es pot realitzar a través d’un ordinador, una tauleta tàctil o un telèfon mòbil, escollint el formulari de preinscripció en format electrònic o bé el formulari de preinscripció en suport informàtic.

Una vegada completada la sol·licitud obtindreu un resguard que s’ha d’enviar per correu electrònic, juntament amb la documentació necessària escanejada o fotografiada, a la següent adreça electrònica: ies-baldiri@xtec.cat.

Si trieu el formulari de preinscripció en suport informàtic necessitareu el codi de l’Institut Baldiri Guilera (08023131) i l’identificador de l’alumne o alumna. És una dada obligatòria que han de facilitar els centres on estan escolaritzats, però també es pot consultar l’identificador de l’alumne a través del web de la Generalitat si disposeu de l’idCAT mòbil.

Les famílies que tingueu dubtes o dificultat per fer el tràmit de la preinscripció telemàtica podeu trucar al telèfon 933791895, de dilluns a divendres, de 8 a 14.30 h o dilluns, de 16 a 18 h. També podeu enviar un correu electrònic a l’adreça electrònica del centre (ies-baldiri@xtec.cat).

Per a més informació sobre la preinscripció, consulteu la web del Departament d’Educació Preinscripció 2021-22.

Oferta inicial de places Batxillerat
Calendari de preinscripció Batxillerat
Enllaç a la sol·licitud de preinscripció
Criteris de baremació
Documentació acreditativa

Tutorial per consultar l’identificador de l’alumne
Tutorial per obtenir l’idCAT mòbil
Enllaç a la consulta de l’identificador de l’alumne

Oferta inicial Batxillerat

Podeu consultar la documentació a l’enllaç següent: Oferta inicial Batxillerat

Itineraris Batxillerat 21-22

Podeu consultar les modalitats de batxillerat a l’enllaç següent: Itineraris Batxillerat 21-22