Festa de final de curs 2013/2014

Benvolgudes famílies Vinyataires,

El curs ja s’acaba, un curs molt especial que ens ha posat a prova com a comunitat educativa. Un curs que ens ha fet estrènyer llaços, que ens ha unit i que ens ha fet més forts i compactes.

Creiem que cal celebrar moltes coses: el final de curs, finalització de Projecte de Cocreació dels patis “emPATItza’t”, la continuïtat de línia de P3… us proposem una jornada lúdica-festiva per compartir tots plegats, pares, mares, alumnat i professorat.

La celebració es farà aquest divendres 20 de juny a la tarda/vespre.

Programa d’activitats

17:45 a 18h.   S’habilitarà un espai al menjador per deixar-hi les neveres, les bosses, els                               cistells… Això sí, poseu-hi el nom de la família!
18 a 19h         Activitats d’Infantil i Primària al gimnàs. (*)
19 a 19:30h.  Projecció de fotografies de l’emPATItza’t al gimnàs.
19:30 a 20h.  Visita lliure pel pati per veure els resultats del projecte emPATItza’t.
20h                 Brindis al menjador.
20:15h.          Preparació de taules i serveis pel sopar.
21h.                Sopar de germanor a la fresca del pati.
22h.                Música a càrrec de DJ per l’alumnat d’ESO al gimnàs.

(*) A la tarda hi haurà paradetes amb berenar a càrrec de l’alumnat de 3r d’ESO per recollir diners de cara al viatge de final de curs de 4t d’ESO.

Durant tota la tarda/vespre hi haurà servei de bar.

Pel sopar, cal dur:
Aquest any caldrà que us porteu el sopar de casa. Prèviament haureu hagut de fer la reserva de taula amb el número de places que necessiteu. El preu del tiquet és de 2€ per adult (els alumnes del centre i els nens no paguen). Els tiquets es pagaran a l’AMPA durant el sopar. El sopar està limitat a pares i germans d’alumnes, per motius de capacitat.

Al sopar NO cal dur:

– Estovalles ni tovallons.
– Vaixella : plats, gots i coberts (si no tenim prou vaixella utilitzarem plats de plàstic).
– Pica- pica : olives, patates…
– Postres (no inclou cafè).
– Beguda : aigua. Hi haurà servei de bar : refrescs, cervesa, vi i cava (amb copes) a preu assequible!
– Berenar: hi haurà la paradeta de coques de 3r d’ESO. (*)

La reserva del sopar ja s’ha tancat. Si algú encara no s’havia apuntat pot enviar un correu electrònic a l’ampa@ielesvinyes.net

No us ho podeu perdre!
Animeu-vos i veniu el 20 de juny, serà una jornada per compartir, relacionar-se, divertir-se i passar-s’ho bé… tots junts, professors, mestres, alumnes, pares i mares farem d’aquesta festa un bon record d’aquest curs que ja s’acaba. Fem la festa ben grossa, ens ho mereixem!

Gaudireu de la festa, d’un espai social que té el valor de reunir la col•lectivitat de la comunitat educativa de Les Vinyes; professorat, mestres, alumnat, pares i mares, en un ambient distès i ple de complicitats.

Atenció!
Per assegurar l’èxit de la festa, ens farà falta l’ajut de tots vosaltres, ja que caldrà muntar i desmuntar tota la logística del sopar: taules, cadires, serveis, etc.

Comptem amb vosaltres, tots som “Les Vinyes”!

Institut Escola Les Vinyes
Castellbisbal, juny de 2014

10 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>