Les Vinyes col·labora en un capítol del programa No pot ser! de TV3

Aquest diumenge 3 de maig, a les 22.15 hores, TV3 emetrà un capítol del programa No pot ser!, presentat per Jordi Basté, en el qual ha col·laborat l’IE Les Vinyes.

El capítol, que porta per títol Sexe digital, vol obrir un debat sobre el consum de contingut per a adults dels nois i noies, i les conseqüències que això pot tenir en la seva concepció de la sexualitat i l’afectivitat. En aquest sentit, Les Vinyes va voler ser-hi perquè és encara un tema sobre el qual ens costa a tots i totes parlar obertament, és, de fet, un elefant a la sala que tothom fa veure que no hi és.

Els estudis afirmen que el primer accés a la pornografia dels joves és abans dels 10 anys. Quin impacte té això en el seu desenvolupament? Quin és el risc de normalitzar pràctiques i rols fora de la seva comprensió? Fins a quin grau incideix en el dramàtic increment d’agressions sexuals que patim?

El programa, doncs, vol identificar les conseqüències i els riscos d’aquesta realitat encetant un debat sense complexes amb nois i noies de 3r i 4t d’ESO de Les Vinyes, amb la directora de la Sex Academy, Laila Pilgren, i amb un grup de mares i pares d’adolescents.

Com a avançament, podreu trobar alguns fragments del programa al compte de YouTube de Les Vinyes i us convidem a encetar el debat a les xarxes citant el programa @nopotserTV3 i el nostre centre @ielesvinyes.

Volem agrair a No pot ser! l’oportunitat d’abordar aquesta qüestió, i sobretot, als nois i noies i a les famílies, per la valentia i la confiança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>