Els espais a la CdG

Aquest curs hem recuperat els espais d’aprenentatge, sessions molt desitjades i esperades per part de tot l’alumnat, on han gaudit i après amb les noves propostes.… Llegeix més»

Impressió 3D

Un dels primers projectes dissenyats a la matèria optativa de 3r d’ESO “d’Impressió 3D” és el cub Soma.… Llegeix més»

Preparats, llestos…

Ja ho tenim tot a punt per començar un nou curs escolar. Us esperem a les 9’00h.

Documentació necessària pel primer dia de curs

Benvolgudes famílies, us recordem que l’inici de les classes serà dilluns 13 a les 9’00h.
Per accedir al centre serà obligatori presentar signada la declaració responsable que es va donar a les reunions d’inici de curs. En cas que no la tingueu la podeu trobar al… Llegeix més»

Canal de comunicació Telegram Institut Escola El Perelló

Benvingudes famílies,
A partir del proper curs 2021-22 disposareu d’un nou canal de comunicació de l’Institut-Escola via Telegram.
El Telegram és un servei gratuït de missatgeria instantània molt similar a WhatsApp però preserva la privacitat dels usuaris, ja que no estan obligats a compartir el seu número… Llegeix més»

Donacions que ens fan molt contents!

La relació amb la nostra comunitat any rere va en augment, creem vincles i fem diferents col·laboracions. Enguany estem especialment agraïts a l’empresa constructora Martí Queral SL i Idrabel España, empresa dedicada al tractament biològic d’aigües residuals i contaminants amb seu al Perelló que mitjançant l’Ajuntament del Perelló ens han donat 12 ordinadors portàtils. … Llegeix més»

L’hort escolar

A l’escola ja fa anys que tenim hort escolar, però enguany hem treballat més dur que mai, hem hagut de preparar la terra, arrencar males herbes, calcular i instal·lar mànegues de reg… Totes aquestes tasques les hem fet amb l’ajuda i col·laboració de l’empresa local, el Mussol Verd.… Llegeix més»

AFA dotació portàtils

L’AFA de l’escola ha comprat portàtils per a les aules de primària. A nivell educatiu suposa una millora el fet de comptar amb ordinadors a les pròpies classes. Ja n’hem fet ús i van molt bé.… Llegeix més»

Menjador

Cada mes podeu consultar el menú del menjador escolar a la nostra web a l’apartat del menjador. Cliqueu damunt la pastanaga al menú web de color verd.… Llegeix més»