Portes obertes P3 (17/03)

Benvolgudes famílies,
Us proposem una sèrie de preguntes:
  • Quines són les fites de l’Educació Infantil?
  • Què necessiten els infants per aprendre i desenvolupar-se?
  • Com podem treballar perquè s’assoleixin les expectatives d’aprenentatge i la resposta als interessos i necessitats de tots els infants?
Com a centre intentem donar resposta emprant models organitzatius propis i reflexionant de manera compartida. És necessari reflexionar i repensar, quins aprenentatges són realment valuosos per als infants, com aprenen, juguen, investiguen, atorguen significat a allò que fan, com ho relacionen, descobreixen, comparteixen i es desenvolupen. Aquesta reflexió ens permet atorgar a aquest cicle la singularitat i l’entitat que li és pròpia.
L’educació dels infants més petits complementa el paper central de la família i estableix les bases essencials per a l’adquisició del llenguatge, l’èxit de l’aprenentatge al llarg de la vida, la integració social i el desenvolupament personal. És per això que amb el suport a les famílies en el seu paper d’educadors principals dels seus fills durant els primers anys i el treball dels professionals del centre amb estreta sintonia amb pares, famílies i grups socials, pretenem aconseguir una millor sensibilització sobre les possibilitats que ofereix l’Educació Infantil.
És per tot això, que us proposem una jornada de portes obertes i poder veure i gaudir del treball que es fa en aquesta etapa al nostre Institut-Escola.
Us encoratgem a viure-ho en primera persona, juntament amb els vostres nens/es el proper 17 de març, de 3 a 4 de la tarda.