Pla d’organització de centre

D’acord amb les instruccions del Departament d’Educació, l’Institut Escola Baldomer Solà posa a disposició de la comunitat el Pla d’organització de centre pel curs 21-22 que preveu l’organització de grups d’alumnat, professionals i espais, l’organització d’horaris, la gestió de les entrades i les sortides, el pla de ventilació, neteja i desinfecció, l’organització pedagògica en cas de confinament i el protocol d’actuació en cas de detecció de casos COVID-19.

PLA D’ORGANITZACIÓ ieBS 21-22

 

BEQUES

 

S’ha obert el període per demanar les beques de menjador fins al 20 de maig.

Per recollir les sol·licituds caldrà demanar hora a la porta del centre entre les 9h i les 11h del matí, de dilluns a divendres.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Se ha abierto el plazo para pedir las becas de comedor hasta el 20 de mayo.

Para recoger las solicitudes hay que pedir cita en la puerta del centro entre las 9h y las 11h de la mañana, de lunes a viernes.

Videoclip contra el masclisme – “valora el que tens al costat”

No cal entradeta ni presentació… Si a l’ESO tenim unes cracks es diu i no passa res!

Us presentem el videoclip que han fet les alumnes de l’ESO en el marc de la setmana reivindicativa del 8 de març, en defensa de la igualtat i per a l’eradicació de tot tipus de discriminacions de gènere, sexe i afectivitat. Aquest projecte ha estat desenvolupat amb l’Escola Popular itinerant de versembrant i gràcies al suport d’Òmnium Cultural Badalona-Barcelonès Nord.

Endavant les estrelles que ens emocionen, ens fan felices i sentir orgulloses!

Actualització COVID

 

Benvolgudes famílies

Us informem que avui ens han dit que tenim un positiu per covid i ens confinen un grup a 6è de primària. L’alumnat d’aquesta classe, ni el seu tutor, podran venir al centre durant 10 dies.

Ens hem posat en contacte amb les famílies i hem explicat que des del Departament de Salut ens derivaran a fer la PCR al CAP Dr. Robert d Badalona i aïllament durant 10 dies. Les famílies que no pertanyen a aquest grup, no heu de patir. Tot el que cal que sapigueu, us ho comuniquem amb trucades personals. Si no us truquem, és que no heu de dur a terme cap mesura excepcional.

Tot i això, el Baldomer continua obert amb les mateixes ganes i il·usions que sempre.  També amb les mesures d’higiene i seguretat, que continuaran essent igual d’estrictes com fins ara.. Llegir més»

Tornada a l’institut-escola

 

L’inici del curs escolar 2020-2021 serà totalment excepcional. Serà el primer curs després de la crisi del coronavirus i implicarà la tornada d’infants i adolescents a les aules, després de gairebé mig any tancades, per reprendre les classes i l’activitat lectiva. La Generalitat aposta per un retorn presencial dels alumnes a partir del 14 de setembre, però estant alerta de l’evolució de la situació epidemiològica a Catalunya. Ara bé, hi ha certes instruccions per a l’inici del curs escolar que caldrà tenir en compte i seguir i que són amb les quals treballa la Generalitat.

L’equip docent de l‘ieBS hem engegat avui els motors per al proper curs. Durant aquesta setmana i la vinent anirem perfilant com serà aquest any tan excepcional i us anirem informant de tot el que cal saber a través d’aquesta pàgina web i dels canals habituals. Recordeu que, com sempre, som a la vostra disposició i ens trobareu al centre de 9 a 15h, però cal evitar fer desplaçaments innecessaris i ens podeu trobar al telèfon 93 397 61 50.

L’equip de l’ieBS té moltes ganes de veure a totes les famílies i, sobretot, el somriure i l’alegria de l’alumnat del centre. Ja queda poc, ens veiem el 14 de setembre!

“Mou el Límit” – Xerrada TRAM Barcelona Open

“MOU EL LÍMIT”

El TRAM Barcelona Open, és com una de les millors competicions en àmbit mundial de tennis en cadira de rodes. El torneig forma part de la categoria ITF2 (International Tennis Federation) i aconseguir un bon resultat aquí puntua per etapes classificatòries dels Jocs Olímpics.

Divendres 07 de febrer de 2020, els alumnes de 5èÀ i 6è van poder conèixer de primera mà el funcionament d’aquest torneig gràcies a JOSÉ CORONADO, tennista professional i director del torneig, que a través de la seva experiència personal en va ensenyar que els “límits estan per moure’ls”.

En José ens va explicar quines són les causes les quals poden portar a estar en una cadira de rodes, però això no vol dir que les persones en cadira de rodes no puguin dur una vida “normalitzada”, sempre amb ESFORÇ i CONSTÀNCIA, valors imprescindibles per continuar davant l’adversitat.

Llegir més»

Concert de Nadal de l’ieBS a l’INS Eugeni d’Ors

Avui l’alumnat de l’ieBS hem celebrat el nostre concert de Nadal al teatre de l’INS Eugeni d’Ors. Tots els nostres nens i nenes han pogut representar les nadales preparades. Docents i famílies han pogut comprovar que tenim uns artistes.

Tarda de jocs a la classe de les Estrelles (SIEI)

Aquesta setmana el Danniel i el Juan han guanyat el premi setmanal pel seu bon comportament i han escollit passar la tarda fent jocs a l’aula. Ens ho hem passat d’allò més bé jugant a les bitlles, el twister i bàdminton. Aquí teniu unes fotos perquè pugueu veure que bé ens ho passem a la classe de les Estrelles!

Si voleu veure més fotos, cliqueu damunt la imatge.

Delegades i delegats del Curs 2019-20

A l’IE Baldomer Solà volem aconseguir que els i les alumnes puguin dialogar en un ambient d’escolta, que puguin opinar, i que pertanyin a un centre on es potencia la participació de l’alumnat.

El Consell de Delegades i Delegats comptarà amb dos representants de cada classe, una noia i un noi per grup. Inicialment  es reuneix una vegada per trimestre, el convoca la Integradora i la Directora de l’Institut Escola.  

Aquest Consell participarà amb la Integradora i la directora estudiant la normativa de convivència i el comportament del centre, aportant les reflexions necessàries per a una millora de l’acceptació de les normes, proposant noves activitats a fer, parlant de com va el dia a dia…   Llegir més»