La maleta dels materials del laborati DEL LABORATORI DE MATEMÀTIQUES

Enguany hem tingut la sort de poder gaudir de la maleta de materials del #CESIRE. Uns materials fantàstics per treballar les matemàtiques de manera manipulativa, tan necessària per fer el primer contacte amb conceptes de vegades tan abstractes. El metre cúbic, els cercles de fraccions, la graella de nombres, l’hodòmetre i molts més.

Totes les etapes, des d’infantil a secundària, hem pogut gaudir del treball manipulatiu i introduir activitats que ens proposaven en la formació que vam rebre, súper interessant. Igual d’interessant que els vídeos que podeu veure aquí si voleu veure com hem estat treballant: Àmbit matemàtic C* – Vídeos dels Laboratoris de matemàtiques.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També ha estat l’empenta que necessitàvem per organitzar tot el material que ja teníem i adquirir-ne d’altres que hem vist molt interessants. Ara ja tenim un “laboratori de matemàtiques” que, a falta de ser una aula física, és un conjunt d’armaris on hem centralitzat tot el material. Esperem que al nou edifici puguem disposar d’un espai ben xulo pel nostre laboratori!

 

 

Estem molt agraïts per aquesta oportunitat, tant al #CESIRE àmbit matemàtic pel préstec i formació com al nostre Servei Educatiu de la Ribera d’Ebre, pel seu assessorament i acompanyament.

Gràcies!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>