Converses en comunitat

Aquest curs hem començat un projecte adreçat a les mares de famílies que no dominen l’idioma, sobretot , de la comunitat magrebina. Amb l’ajuda de la Rachida, la Halhoum i la Sumnia , aquestes dues exalumnes de l’escola, vam contactar amb les dones que hi estessin interessades.

L’Ajuntament ens va cedir l’espai del Casal municipal i cada divendres, durant una hora, realitzàvem les Converses en Comunitat. Les assistents, dinou en total, van fer la demanda de conèixer més la llengua catalana, ja que algunes d’elles no estaven alfabetitzades.  Ens vam distribuir en quatre grups per estar dins l’aforament permès ( màxim sis persones), i cada setmana hi assitia un grup.

Fruit d’aquestes trobades, i amb la col·laboració del Servei d’Immigració del Consell Comarcal, s’han apuntat a dos cursos, un online d’alfabetització que es realitza ara al juny,  i un de Català bàsic que es realitzarà de forma presencial a partir de l’octubre. S’ha de valorar molt positivament el seu interès i esforç durant tot el curs , han estat molt complidores i ja ens hem emplaçat pel curs vinent per continuar amb les Converses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>