CONEIX LA NOSTRA ESCOLA

EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU

En aquest video us recollim el dia a dia de l’escola. Si teniu alguna consulta, truca o vine a coneixe’ns!

 

Si vols compartir aquestes i moltes més activitats amb nosaltres… Vine a Bolvir!

MÀGIA DE TINTA ENS VISITA!

Per acabar el trimestre ens ha visitat en Jaume de la botiga de Màgia de Tinta de Puigcerdà. Ens ha fet un taller de jocs de taula.  Ens ho hem passat molt bé, i a més… els podem posar a la carta als Reis!

GRÀCIES JAUME PER LA TEVA COL·LABORACIÓ!!

 

EL NOSTRE LIPDUB!

Durant la setmana musical vam anar a visitar a l’escola Folk d’Arsèguel i també vam gestionar la creació d’un Lipdub, on tots vam col·laborar amb la música, l’atrezzo, els espais que sortirien al video, qui sortiria i com… Després de diferents proves aquí tenim el resultat final!

Esperem que us agradi tant com ens ha agradat a nosaltres fer-lo i presentar-lo!

VISITEM L’ESCOLA FOLK D’ARSÈGUEL

El mes de novembre en motiu de Santa Cecília, patrona de la música i nom de la nostra escola, vam visitar l’escola Folk d’Arsèguel, on diferents músics ens van ensenyar i tocar diferents instruments tradicionals: les ocarines, el tamborí i el flabiol que sempre es toquen junts, el violí, l’acordió, la bateria, el sac de gemecs, i molts més. Vam poder gaudir de música en directe i una dansa on totes i tots varen participar.

També ens van mostrar com podem aprofitar la natura per fer-nos un instrument. Finalitzant l’estada varem fer un taller d’elaboració d’un instrument amb un got, un fil  i un paper. Vam poder visitar tota l’escola i l’habitació insonora, on es pot assajar i gravar  música sense que sorolls externs molestin.

Després de la visita vam jugar al parc i vam tornar cap a Bolvir. Ens ho vam passar molt bé gràcies a tots els músics i a l’escola Folk per la seva disponibilitat!

Us deixem un reportatge de l’estada a Arsèguel.