SETMANA BLANCA 2018

Un any més, els i les alumnes de la ZER La Cerdanya han fet la Setmana Blanca, aquest any a La Molina.  Com cada any alguns nens i nenes han volgut fer esquí alpí i alguns/es altres han preferit fer snow board.  Dins d’aquestes disciplines… Llegeix més»

Entrevista a Liv Hallum López-Llauder

Hola a tothom,

El passat divendres 27 d’octubre de 2017, els alumnes de cicle mitjà de la ZER, vam entrevistar la Liv Hallum López-Llauder.

Dintre del projecte de música dels Pirineus, un camí que estem investigant és el de cançons i instruments antics i moderns que es poden trobar al Pirineu, i sobretot, a la Cerdanya. Alguns alumnes, en el seu moment, ja van tenir clar que la Liv, al treballar a l’Escola Folk del Pirineu, ens podria donar un bon cop de mà per seguir amb la nostra investigació.

Per aquest motiu, el divendres via skype (ja que ella ara es troba fora de la Cerdanya), vam fer una video conferència per tal de parlar-hi i expressar-li tots els nostres dubtes i inquietuds.

Va ser una estona molt enriquidora i aprofitarem tota la informació i consells que ens va donar.

Amb permís de la pròpia Liv, us compartim la video conferència que vam dur a terme.

***IMPORTANT: Degut al desfàs entre la velocitat del so i de la imatge, veure que no van alhora. Més que fixar-vos en la imatge, és important escoltar totes les preguntes fetes i les respostes.

COMENCEM PROJECTE: MÚSICA DELS PIRINEUS

Hola a tothom,

A cicle mitjà avui hem començat  a treballar amb un nou projecte.

Després d’haver parlat de diferents imatges (entre elles la de Santa Cecília patrona de la música, el poble d’Arsèguel amb la Serra del Cadí al fons, etc) hem establert tres camins a seguir per tres grups diferents:

  • Investigació de cançons i danses del Pirineu antigues
  • Investigació de cançons i danses actuals del Pirineu
  • Investigació dels instruments

Us deixem un parell de fotografies del dia d’avui.

Ja us anirem informant de totes les novetats que trobem.

Cicle mitjà de la ZER La Cerdanya

Ja hi tornem a ser! Estrenem curs i Interzona.

Després de tot l’estiu els nens i les nenes de Primària de les escoles de Ger , Bolvir i Llívia ens vam retrobar al Parc de Sant Guillem el passat divendres.

Vam fer jocs amb els companys i ens van presentar als alumnes nous de les escoles.

Va ser un matí de rialles, jocs i emocions.

EXPO ZER ’17

Hola a tothom!

El document que trobareu més avall enllaçat és perquè podeu consultar tot el material que necessitem per poder dur a terme l’EXPO ZER ’17 que es realitzarà el 19 de juny a les 15h a l’Escola Santa Coloma de Ger.

Com veure, hi ha una columna al mig que diu “QUI SE N’ENCARREGA?”. Si creieu que vosaltres podeu aportar alguns dels materials descrits, comuniqueu-ho al tutor/a corresponent de la vostra escola i entrarà la vostra informació.  

Us agraïm la vostra col·laboració ja que, entre tots, farem possible aquest projecte!

Mestres de la ZER La Cerdanya