Castanyada 2018-19

CASTANYADA 2018 a l’Escola Turó del Drac

  • Divendres 19 d’octubre: Els i les alumnes d’Educació Infantil rebran la visita de la “Fada de la Tardor”.
  • Els dies 23 i 24: Els i les alumnes d’educació infantil aniran a comprar fruits de la tardor a diferents comerços del poble. Els pares i mares que vulgueu ens podeu acompanyar. Cal que aquest dia tothom esmorzi a casa. 23 d’octubre: P-5. 24 d’octubre: P-4.
  • Dimecres 24 d’octubre: Els i les alumnes de Cicle Inicial aniran a passar tot el dia a la Creu de Canet. Faran activitats sobre la tardor. Les famílies esteu convidades a fer d’acompanyants.
  • Divendres 26 d’octubre: Al MATÍ “Tast de tardor” . Els i les alumnes d’EI esmorzaran a l’escola els fruits de la tardor que hauran comprat els dies abans. Cal que aquest dia ningú porti esmorzar.
  • Dimarts 30  i dimecres 31 d’octubre: Els nens i nenes de l’escola faran panellets i postres de la tardor.

EI: Panellets

1r: Gingerbreadman cookies

2n: galetes de xocolata i fruits secs

3r : dits de bruixa

4t : galetes de mantega i bombons.

5è: mòmies

6è: panets fantasmes

  • Dimecres 31 d’octubre. PORTES OBERTES A LES FAMÍLIES de 3’15 a les 4’30 h de la tarda.

Els i les alumnes de l’escola ens han preparat un espectacle sobre la tardor i la festa de la castanyada, creat i dirigit pels especialistes de música i dansa de l’escola.

Us convidem a tastar els dolços típics de la tardor que han elaborat els infants.

Tots els /les alumnes de l’escola hauran de venir disfressats de castanyers i castanyeres. Els pares i mares que s’animin també es podran disfressar. Els nens i nenes d’Educació Infantil poden venir disfressats des del matí.

  • Divendres 2 de novembre: FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
  • Dijous 8 de novembre: Els i les alumnes de EI faran una sortida al Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners per observar el bosc a la tardor.

Nota important: Les fotografies que es fan dins el recinte escolar són responsabilitat de la direcció del centre. Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei Orgànica 1/1982, la direcció del centre us informa que no es poden publicar fotografies i vídeos a les xarxes socials on apareguin els alumnes i hi siguin clarament identificables. Per tant, l’ús indegut de les instantànies que capteu de la festa que contravingui el dret d’imatge regulat a la Llei Orgànica de protecció de dades de caràcter personal, quedaria sota la vostra la responsabilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>