Cloenda de la Setmana Cultural Picassiana

Benvolgudes famílies,
Avui hem conclòs la setmana cultural dedicada a Picasso. Durant la setmana hem realitzat tallers dedicats a Picasso, com la decoració dels vestits de les Menines o tallers de maquillatge Picassià. L’activitat final per la cloenda ha sigut positivitzar el Guernica de Picasso. Estem… Llegeix més»

FESTA EDULAB 2019

Fotografies i enregistraments d’espectacles musicals


Benvolgudes famílies,
Hem creat un correu per a què pugueu fer-nos arribar les fotos i enregistraments que feu dels espectacles musicals en els que participem com a escola. Donat que l’equip docent no pot fer fotografies ni enregistraments durant les actuacions, us… Llegeix més»

COMUNICAT VAGA 16 DE MAIG

Benvolgudes famílies de l’Escola Suris:
 
Us informem que les organitzacions sindicals  USTEC-STES, CCOO, I-CSC, ASPEPC, CGT i UGT han convocat una jornada de vaga en l’àmbit de l’ensenyament pel dia 16 de maig de 2019 de 00.00 a 24.00 hores. La vaga s’adreça a:
 

  1. a)    Personal docent funcionari… Llegeix més»

AJUTS DE MENJADOR ESCOLAR 2019-2020

Benvolgudes famílies,
Us comuniquem que s’ha obert la CONVOCATÒRIA PER A L’ATORGAMENT D’AJUTS INDIVIDUALS DE MENJADOR, des del Consell Comarcal del Baix Llobregat, adreçats a l’alumnat  d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’Educació Infantil de centres educatius sufragats amb fons públics, per al curs 2019-2020.
Us informem… Llegeix més»