A 4t PINTEM COM HO FEIA SOROLLA!

Els nens i nenes de 4t estem treballant Joaquin Sorolla, també conegut com “El maestro de la luz”, un artista valencià impressionista que fa servir el color i la llum del sol per pintar escenes molt realistes de platja i de pesca.

Per tal de poder endinsar-nos en el seu món i entendre la seva manera de veure l’art, hem començat pintant a l’aula amb aquarel·les i petites pinzellades juxtaposades un dels seus quadres, aquell que cada nen i nena ha triat. Hem descobert que cal tenir molta paciència per poder anar plasmant tots els detalls dels seus quadres. Tot i així, ens estan quedant d’allò més bonics!

Paral·lelament a aquesta activitat i per acabar de donar sentit a l’aprenentatge de l’escola, hem anat a passar el dia a la Cala de Santa Cristina (Blanes) on Sorolla es va inspirar per pintar dos dels seus quadres. Hem passat una bona estona sentint-nos dins la pell d’aquest gran artista i jugant amb les onades del mar. Acabem el dia gaudint d’un boníssim i esperat gelat! Mireu les cares dels infants, fan posar els pèls de punta!

Sorolla a les aules de 4t

Cala Santa Cristina (Blanes)