Moltes gràcies a les famílies per la vostra assistència a les reunions d’inici de curs.

Exposició inici de projecte: Imatges sobre la impossibilitat del món a l’IEI.

   

Animem a les famílies i alumnes a tornar a veure-la a l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

http://www.fpiei.cat/exposicions/sala-gotica

Flip Grid

Els alumnes de C.S estan preparant la seva presentació (speaking skills) amb FLIPGRID.
Amb aquesta aplicació els alumnes poden preparar i repetir la seva presentació moltes vegades fins que l’entonació i la pronuncia siguin les adequades. Es poden ajudar dels seus VOKIS per preparar la presentació… Llegeix més»

Eines per fer cartells i logos

Els alumnes de C.S estan treballant en la creació de pòsters i logos per tal de fer difusió de diferents projectes.
En aquest article, deixem diverses eines (TOOLS) que es poden utilitzar.
 
⭐Canva;
https://youtu.be/WL-WbHwsbs8
⭐Postermywall;
https://youtu.be/NriZmdfNzNI
⭐Wordart;
https://youtu.be/gYLQOoFmRX4
⭐Logomakr;
https://youtu.be/3m7xuNU_0_0
Esperem que sigui del vostre interès.

Cargol lluminós

Aquesta setmana els alumnes de 5è han construït un caragol lluminós. Amb el programa lego wedo han fet els colors de l’arc de Sant Martí i experimentat amb la durada del color i el so. Us en deixem una petita mostra.

Crear, construir, dissenyar… i recollir,… Llegeix més»

Voki presentation

Els alumnes de 6è porten dies treballant en la seva presentació en English per tal de conèixer-se amb alumnes d’altres escoles d’arreu del món. Una de les eines que hem treballat per presentar-nos és VOKI, una eina molt divertida amb la qual hem pogut escoltar… Llegeix més»

Voki presentation

Els alumnes de 5è porten dies treballant en la seva presentació en English per tal de conèixer-se amb alumnes d’altres escoles d’arreu del món. Una de les eines que hem treballat per presentar-nos és VOKI, una eina molt divertida amb la qual hem pogut escoltar… Llegeix més»

GPE Challengers

 
GPE CHALLENGERS
Aquest curs iniciem nou projecte E-twinning amb els alumnes de 4t a 6è.
Com que ja tenim experiència en aquest tipus de projectes, sabem que un punt clau per al bon funcionament d’un projecte és fer-ne una bona difusió (DISSEMINATION). Per això els alumnes han… Llegeix més»

Festa aniversari de l’escola

El dissabte 8 de juny vam realitzar la festa d’aniversari de l’escola, va ser un matí ple d’activitats per als alumnes i les famílies; jocs al pati, animació, gegants, concert de la Big Band del conservatori…, i de retrobament d’antics alumnes, famílies i mestres que… Llegeix més»

E-twinning day

Fa unes setmanes va ser E-twinning day i la participació democràtica. Per tal de commemorar aquest dia, els alumnes que participen al projecte “Write me soon” han volgut expressar que és per a ells E-twinning i que els ha aportat aquest projecte.
Esperem que us agradi.