TREBALLEM ELS EUROS I ELS CÈNTIMS- 2n

Per conèixer bé les monedes i els bitllets d’euros que fem servir quan anem a comprar, hem estat fent un treball de manipulació i de joc.
Des d’ordenar els bitllets de grans a petits, classificar les monedes segons el seu valor, jugar a comprar i vendre tornant el canvi correctament, i fins i tot descomposar les monedes d’1 i 2 euros en monedes més petites.
A més, hem après a representar els preus reals dels catàlegs de supermercat, i hem fet activitats d’equivalència amb els bitllets, les monedes i els cèntims.
Per acabar, hem relacionat els reglets de matemàtiques amb les monedes i els euros. D’aquesta manera hem pogut treballar els nombres decimals tot jugant.
Al passadís hem tingut una botiga de luxe amb els envasos que hem portat de casa, hem fet cartells d’ofertes i d’oportunitats. Tot aquest treball manipulatiu i de joc ens ajudarà a l’hora d’anar a comprar de veritat.CLIQUEU AQUÍ PER ACCEDIR A L’ÀLBUM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>