MANIFEST DE L’ESCOLA

Manifest de l’escola Pla de l’Ametller
Davant de l’actual situació política a Catalunya, la direcció de l’escola Pla de l’Ametller, des del respecte a la pluralitat ideològica de tota la nostra comunitat educativa i d’acord amb el nostre Projecte Educatiu de Centre, es referma amb aquest… Llegeix més»

PRIMERS DIES DE P4

Hem començat un nou curs amb nova classe i moltes novetats. Tenim mestres nous que ens vénen a fer música, psicomotricitat, informàtica i anglès i també tenim dues companyes de classe noves.
Tenim jocs que ja coneixem de l’any passat però també n’hi ha de nous… Llegeix més»

JA FEM PRIMER!

Els nens i nenes de primer ens estem acostumant a la nova zona de l’escola. Ara juguem al pati de primària, pugem escales per anar a la classe i a vegades canviem d’aula. Tenim noves tutores i alguns mestres especialistes nous i d’altres que ja… Llegeix més»

SORTIDA FI DE CURS 1R- MAS BES

Els nens i nenes de primer vam fer la nostra sortida de fi de curs a Mas Bes.
Mas Bes és una granja que està situada a Salitja, on fan visites guiades, tenen una agrobotiga i també lloguen espais per fer celebracions.
Això és el que vam… Llegeix més»

COLÒNIES DE 6è

Els alumnes de sisè han estat tres dies de colònies a l’alberg ”Ruta del ferro” a prop de Sant Joan de les Abadesses. Tres dies d’esports i convivència. Mireu les fotos!!!!!!