TALLER SOBRE L’ELECTRICITAT

A cinquè vam anar a l’aula de ciències a fer un taller sobre l’electricitat. Primer ens vam fer moltes preguntes: De què està feta la matèria? Què és un àtom? Què són els electrons? Com es mouen? Quins són els materials conductors? I… Llegeix més»

FEM D’ACTORS A LA FACTORIA

La passada setmana els alumnes de 4t vàrem fer el taller ” Jueguem a ser actors” a la factoria de les arts escèniques de Banyoles.
A partir d’un guió que ens varen donar, per grup vàrem representar l’obra inventant-nos un final.
Va ser molt divertit!! Aquí podeu… Llegeix més»

DIJOUS LLARDER AMB NEU

Aquest mes de febrer els nens i nenes de cicle mitjà hem celebrat el dijous Llarder fent una volta a l’estany. Vam esmorzar a la font Pudosa, llavors vam anar fent la volta a l’estany per acabar dinant al parc de la Draga. Les fotos… Llegeix més»

L’HORT DE SEGON

Els nens i les nenes de segon estem treballant en el projecte de l’hort a l’escola que durarà tot curs escolar.
Així doncs, per poder començar i abans de poder plantar res, calia preparar la terra amb uns bons adobs i l’equip de jardineria PQPI INS… Llegeix més»

P5 RODA DE 3: TAULES DE LLUM

Hem experimentat amb les taules de llum fent una barreja dels diferents objectes i materials amb què ja havíem experimentat els darrers cursos, en un ambient molt tranquil tot escoltant música relaxant
Hem fet diferents composicions lliurement. Som uns artistes!

P5 RODA DE 3: ACTIVITATS DE TRAÇ

Per iniciar-nos al domini del traç que posteriorment ens servirà per aprendre amb més facilitat la lletra lligada, hem començat a fer diferents activitats manipulatives per treballar les direccions dels traços bàsics que intervenen en la lletra lligada.
Aquí els teniu…