P4 FEM MANS FINES

Al llarg de tot el curs hem anat fent activitats de mans fines. Un cop per setmana feiem una roda d’activitats pensades per millorar la destresa i la coordinació mà-ull d’una manera lúdica. La bona adquisició del control motor mà-ull té una gran importància no només per a tasques i rutines diàries tan senzilles com cordar-se un botó, si no que també és imprescindible per al procés d’aprenentatge de la lectoescriptura. Aquesta importància és doble en el cas de la lectoescriptura ja que a banda de ser necessari el control mà-ull a l’hora de fer un bon traç en l’escriptura, segons els experts, els circuits neurals que es formen al realitzar aquest tipus d’activitats són els mateixos (a trets generals) que s’utilitzen per aprendre a llegir i escriure, facilitant d’aquesta manera aquest aprenentatge.
En tot cas, les vostres filles i fills han gaudit molt fent activitats com punxar, retallar, pescar taps, recollir bales amb una cullera, jugar amb gomes elàstiques, estendre roba, teixir, fer collarets… entre moltes altres.

FOTOS P4AFOTOS P4B


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>