P4 ARTISTES DEL GEL I EL GUIX

Hem iniciat els treballs de plàstica, aprofitant aquests darrers dies de tanta calor amb una activitat artística que ens ha permès manipular, experimentar, descobrir i aprendre que ens podem fabricar nosaltres mateixos la nostra pintura i que moltes vegades no ens calen pinzells ni llapis per crear art.
Hem fet servir uns estris molt curiosos que ens hem fet nosaltres mateixos, ratllant pols de guixos de colors, barrejant amb aigua i posant en glaçoneres per fer glaçons de colors.
Hem experimentat com pintaven en un mural col·lectiu que ens ha quedat prou bé! Una mostra molt clara que l’important d’aquesta sessió era tot el procediment en sí, més que el propi resultat.
Aqui us deixem un recull d’imatges


CLIQUEU AQUÍ PER ACCEDIR A L’ÀLBUM

2 comentaris

    1. Escola Autor de l'article

      Si Mireia, estem al cas. Bàsicament és en dispositius petits,tauletes i mòbils, però també en ordinadors a vegades es veu i a vegades no. Estem en contacte amb tècnics de Nodes, creiem que és un problema de l’extensió àlbum aliè a nosaltres. Estem investigant…
      Gràcies per fer-ho saber.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>