JORNADA PITXET

El passat diumenge es va celebrar l’última parada del Viatge Esportiu, organitzada pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany, i que aquest cop tractava sobre “pitxet”. Els més petits de l’escola van fer jocs de colpeig, llançament i altres habilitats relacionades amb el “pitxet”. A partir de primer, la resta de nens i nenes va fer partits d’aquest esport tan divertit. Al final de la jornada es van repartir els premis de participació del curs d’enguany. Fins i tot els adults que es van animar van gaudir fent esport: una caminada de marxa Nòrdica!
A la nostra escola vam tenir participants petits i grans que s’ho van passar d’allò més bé. També vam comptar amb la participació de l’equip de Cicle Superior que ha estat present a totes les parades del Viatge Esportiu. De fet, van fer podi i tot! Els nostres campions i campiones van quedar 3ers de la lliga. Això sí, el més important no ha estat el resultat sinó com de bé s’ho han passat fent esport i el vincle que hem creat entre tots/es!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>