COMIAT DE P5

Tot i que pensàvem que tancaven l’escola per una quinzena, no ha estat així, s’ha anat allargant com mai no ens podíem haver imaginat . Tots plegats hem hagut de fer moltes adaptacions, i buscar recursos i unes vivències que si ens ho haguessin dit, hauríem pensat que ja havíem vist masses pel·lícules de ciència ficció, però no, ho hem viscut cadascú com ha pogut.
I d’aquesta manera tan particular hem hagut de finalitzar el curs, tot perdent moltes activitats, sortides, treballs, experiències … tot i estar programades , s’han hagut de cancel·lar totes. Tot es va haver de deixar aquest fatídic divendres 13 de març.
Aquí teniu les últimes activitats enviades pels nens i nenes de P5 i també dues fotos de la videotrucada del dia 9 de juny, l’última, almenys d’aquest curs.
El dia 17 ens vam trobar per acomiadar el curs. Però va ser un final molt atípic, ja que ni tan sols ens vàrem poder reunir tots junts. Es va haver de fer en dos grups, sense poder-nos fer ni una sola abraçada. Tot i que el retrobament va ser emotiu, ens vam quedar amb un regust, no va ser ni molt menys el fi d’etapa d’educació infantil que tots ens havíem imaginat. Gràcies per tot el vostre suport i que gaudiu de les fotos.


Cliqueu aquí per veure fotos i vídeos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>