BOMBONS DE TARDOR

Aquest mati ens hem convertit en autèntics mastrerchefs jijijijijiji

Ara us deixem la recpeta dels nostres bombons de tardor i de ben segur que us llepareu els dits…

INGREDIENTS:

1 rajola de xocolata fondant 70 %cacau (200 grams)

fruits secs (al gust)

nous

avellanes

festucs

fruita confitada o raspadura taronja

SOM-HI

Desfer la xocolata al microones 2 minuts + 1 minut al 60% (vigilar no es cremi), o al bany Maria

Quan la xocolata estigui al seu punt, posar porcions amb una cullera, dins dels motllos de bombons, i al mateix temps, sobre ficar els fruits secs.

Deixar refredar, fins que la xocolata sigui ben dura i passat una estona (2 hores),

ja els podem menjar.

Súper fàcils de fer i súper bons !!!!!!!!!

 

 

2 comentaris

  1. Pau Ortiz Salva

    Estaban muy buenos y Roger estaba muy orgulloso de sus bombones.
    Nos gustó mucho la idea y me pareció muy didáctica y entretenida la actividad.
    Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>