LIPDUB 6è

I per acabar el trimestre, aquí us deixem el lipdub que els i les alumnes de 6è han fet.
Tot i que ha estat un primer trimestre diferent, no hi ha res com voler fer tot el que et proposes. Amb molt poc temps i molta… Llegeix més»

CASTAWEEN A L’ESCOLA

Aquí teniu un tastet del que ha estat el dia d’avui: l’escola s’ha omplert de monstres, fantasmes, dolents de pel·lícula, i d’altres personatges que fan mooooolta por… i castanyers i castanyeres, amb faldilles de campana, davantals, bigotis, barrets i fins i tot un marrameu!! 

Ha estat una celebració una mica diferent del que estem acostumats, però…

CAP VIRUS IMPEDIRÀ QUE CELEBREM LES FESTES A L’ESCOLA,

I ENS HO PASSEM PIPA COM CADA ANY!!!

FESTIVAL DE NADAL 2019

COM S’ACOSTUMA A DIR… MÉS VAL TARD QUE MAI!!!

A la reunió de delegades del passat divendres, es va comentar que no s’havien penjat totes les actuacions del festival de Nadal del curs passat. Així que rebuscant al bagul dels records hem trobat els vídeos i per fí els podem compartir amb tots vosaltres.

Agafeu unes crispetes i…

QUE COMENCI L’ESPECTACLE!!!!

REUNIONS INICI DE CURS

BENVOLGUDES FAMÍLIES,

AQUÍ TENIU EL CALENDARI DE REUNIONS CONVOCADES:

US RECORDEM QUE REBREU L’ENLLAÇ PER CONECTAR-VOS UNS DIES ABANS DE LA TROBADA

REUNIONS GRUPS HORA DATA
P3 17.15H 30/09
INFANTIL A, B I C 17.15H 01/10
C.INICIAL A, B I C 17.15h 07/10
MITJANS A, B I C 17.15h 05/10
5È-6È 17.30h 09/10

SERVEI DE MENJADOR “El menú del petit”

Benvolgudes famílies,
Ens trobem davant d’un curs molt excepcional i per tal de garantir la seguretat i salut de tots els infants, professionals del menjador i equip docent de l’escola, és molt necessari que tinguem clara la vostra intenció de fer ús o no del servei menjador i/o acollida matí.
Us informem que totes aquelles famílies que vulguin fer ús del servei de menjador, hauran de tenir la inscripció feta abans del dia 9 de setembre, sino el dia 14 no podran fer-ne ús.
Per a totes aquelles famílies que ho necessitin, la coordinadora del menjador, Laura Bala, estarà a la vostra disposició el dia 9 de setembre de 11 a 12h a la porta principal del centre per tal d’ ajudar a fer les inscripcions online (porteu la documentació necessària com el número de compte bancari). Per a consultes més personals o altres qüestions, podeu esperar a partir del dia 14.
Recordeu que és important respectar les normes de seguretat, venir únicament una persona de la família a fer la gestió, fer ús de la mascareta i el gel desinfectant abans d’entrar al centre.
Moltes gràcies per la vostra col.laboració.
EL MENÚ DEL PETIT