Aquest mati ens hem convertit en autèntics mastrerchefs jijijijijiji
Ara us deixem la recpeta dels nostres bombons de tardor i de ben segur que us llepareu els dits…
INGREDIENTS:
1 rajola de xocolata fondant 70 %cacau (200 grams)
fruits secs (al gust)
nous
avellanes
festucs
fruita confitada o raspadura taronja
SOM-HI
Desfer la xocolata al microones 2 minuts + 1 minut al 60% (vigilar no es cremi), o al bany Maria
Quan la xocolata estigui al seu punt, posar porcions amb una cullera, dins dels motllos de bombons, i al mateix temps, sobre ficar els fruits secs.
Deixar refredar, fins que la xocolata sigui ben dura i passat una estona (2 hores),
ja els podem menjar.
Súper fàcils de fer i súper bons !!!!!!!!!
Estaban muy buenos y Roger estaba muy orgulloso de sus bombones.
Nos gustó mucho la idea y me pareció muy didáctica y entretenida la actividad.
Gracias
Boníssims!! Quin treball més ben fet. Felicitats