El divendres 15 de novembre, van venir a la classe la Neus i el Jordi, els pares de la Beth.
El calçot és una varietat de ceba tendra. El nom de calçot prové de la manera de plantar-lo, mig colgat a la terra, que es coneix com “calçar”, perquè el brot sigui ben blanc i tendre. Els calçots es mengen durant els mesos de gener, febrer i març. Habitualment, mengem els calçots en una calçotada: cuits al foc i sucats en salsa de calçots. No obstant, els esquirols, vam tenir la sort de tastar i gaudir d’altres maneres de menjar els calçots. Els pares de la Beth ens van portar calçots arrebossats i acompanyats amb salsa, una escuma de calçot i unes torradetes amb melmelada de calçot. Bé, ja haureu endevinat que el pare de la Beth és cuiner… i tota la família ens van preparar aquests fantàstics plats. Després, vam anar a l’hort per plantar calçots. Necessiten poca aigua i els esquirols els anirem calçant. Al gener ja els collirem! Ens ho vam passar molt bé!
FOTOS: