5èA TRIA NOU REPRESENTANT D’AULA

Els alumnes de cinquè A hem triat el nou representant d’aula, que exercirà aquest càrrec al llarg dels propers dos mesos (gener i febrer).
Ho hem fet mitjançant votació democtràtica a l’estil francès (amb primera i segona volta).
Primerament hem decidit els membres que formarien la taula. Hem acrodat que fóssin els únics dos alumnes que no podien ser triats (en Nil, perquè ja és el nostre conseller, i la Mireia, perquè és la representant sortint).
Seguidament hem realitzat una primera volta de votacions on tots els alumnes de l’aula, excepte els membres de taula, eren candidats a l’elecció.
Després de fer el recompte d’aquesta primera volta, els candidats a segona volta han fet campanya electoral, i han fet el seu “miting” per convèncer els electors.
Finalment, i després de repetir la votació per empat tècnic, la nova representant del grup de cinquè A serà la Doha Dayani, que ha rebut de mans de l’exrepresentant, la carpeta de treball.
Enhorabona Doha! Estem convençuts que faràs molt bona feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>