UNA VISITA MOLT ESPERADA…

AVUI ELS POLICIES I ELS BOMBERS HEM REBUT UNA DE LES VISITES MÉS ESPERADES: LA VISITA DE LA POLICIA LOCAL. L’ IVAN I L’ENRIQUE ENS HAN VINGUT A EXPLICAR EN QUÈ CONSISTEIX LA SEVA FEINA. L’ IVAN ENS HA EXPLICATCOM IDENTIFICAR UN POLICIA, QUINES SÓN LES EINES QUE FA SERVIR I QUINES TASQUES FA. L’ENRIQUE ENS HA ENSENYAT LES EINES RELACIONADES AMB EL TRÀNSIT I EL CARRER (ELS “CONOS”, EL LOT DE LLUMS I LA CINTA QUE NO ENS DEIXA PASSAR). TAMBÉ ENS HA ENSENYAT COM ÉS UN COTXE PATRULLA PER DINS, QUINS BOTONS TÉ I ENS HA DEIXAT ENTRAR I TOCAR LES DIFERENTS ALARMES I LLUMS.

HA ESTAT MOLT INTERESSANT JA QUE HEM RECORDAT COSES QUE JA ENS HAVIEN EXPLICAT ELS BOMBERS ( LA IMPORTÀNCIA DE CONÈIXER EL NOSTRE NOM I COGNOMS, EL NOM DELS PARES I EL LLOC ON VIVIM, QUAN TENIM UNA EMERGÈNCIA TRUCAR AL 112…) I HEM APRÈS MOLTES COSES NOVES SOBRE LA SEVA FEINA. LA QUE MÉS ENS  HA  SORPRÈS ÉS QUE LA PISTOLA NO LA TREUEN GAIREBÉ MAI!!!

MOLTES GRÀCIES IVAN I ENRIQUE!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>