DESCOBRINT EL NOSTRE BARRI!

Avui les nenes i els nens de P5 hem pogut sortir de l’escola!! Hem pogut fer una sortida matinal per descobrir els diferents serveis que ens ofereix el barri on vivim i on es troba la nostra escola. Primer hem visitat el CAP Les Bases, que hem vist que el tenim molt a prop. Aquest espai el coneixíem gairebé tots i totes perquè hi anem a veure la metgessa (la pediatra) i la infermera (que ens posen vacunes, a alguns ens han posat punts, ens han embenat,..).

Després hem continuat caminant pel barri i hem vist moltes botigues, alguns supermercats, alguna església, algun taller on arreglen cotxes… fins arribar a l’Ateneu de les Bases. Allà alguns anem al centre esportiu a aprendre a nadar i d’altres a la biblioteca a mirar contes i emportar-nos llibres.

Per acabar el recorregut hem anat al Parc de la Font del Gat de l’avinguda Abat Oliva. Els parcs que hi ha al barris són els llocs on més ens agrada anar ja que ens hi divertim moltíssim! Aquí trobareu unes quantes fotos perquè pugueu veure quin matí més divertit i assolellat que hem pogut tenir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>