PSICOMOTRICITAT: JOC I MOVIMENT

La Carla Ponsatí, mestra en pràctiques del grau d’educació infantil, ha concretat la seva intervenció didàctica en el nom de la nostra classe: LA PSICOMOTRICITAT.

Hem fet unes sessions de treball corporal, motriu i sensorial, per jugar i experimentar amb el nostre cos i connectar amb les emocions. Cada sessió ha estat planificada amb uns materials específics ( caixes de cartró, papers de diaris, circuit sensorial, paracaigudes, pilotes… ). Després de plantejar unes consignes i límits bàsics que ajudin als infants a regular-se, els nens/es s’han deixat anar, s’han entregat  i han gaudit moltíssim de cada proposta.  Després han representat en un dibuix, paraula, imatge, material … les experiències i emocions que han viscut al llarg de la sessió. I cada nen/a ha  acabat cada sessió enganxant  la representació de la  vivència en la seva silueta penjada a la classe.  Mireu quines siluetes més originals!

Moltes gràcies Carla per aquestes sessions on han jugat lliurement, construït, creat, imaginat, representat…i sobretot s’han  adonat que son capaços solucionar conflictes, de posar-se d’acord, de compartir material, de sumar esforços i que, en definitiva,  junts i juntes  són  millors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>