L’escola La Noguera és un CENTRE CARDIOPROTEGIT: tenim DEA!

Avui l’escola La Noguera som un CENTRE CARDIOPROTEGIT: compta amb un DEA (desfibril·lador extern automàtic) i personal acreditat pel seu ús eficient.

L’ajuntament de Balaguer ha decidit posar un DEA al barri del secà i concretament a la nostra escola. Aquest serà compartit amb les piscines del secà Balaguer durant la temporada d’estiu i la resta de l’any a l’escola.

De cara a principis del curs vinent tots els professionals del centre i membres de la nostra comunictat educativa, entre docents, PAS, i personal de l’AFA, monitoratge i personal de l’ajuntament rebran una formació que els acreditarà per a l’ús eficient d’un DEA en cas d’incident d’aturada cardiorespiratòria.

La formació, òbviament, inclou un SVB de qualitat amb els coneixements necessaris per a la realització d’una RCP (reanimació càrdio-pulmonar), una PLS (posició lateral de seguretat) o una maniobra de Heimlich (desobturació de les vies respiratòries en cas d’ennuegament).

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>