Els petits d’i3 comencen l’adaptació a l’escola.

Els reptes als quals s’enfronten els nous alumnes poden ser molts! Compartir, solucionar, entendre, muntar, controlar…  Són alguns dels fets que se’ls hi proposaran a partir d’ara.  Poquet a poquet van explorant els espais del centre, aprenent lúdicament i fent vincles afectius. De moment els trobem contents… Llegeix més»

Sortida a la UPC

El passat dia 3 d’octubre els alumnes de primària vàrem anar de visita al campus de la UPC del Baix Llobregat. Està integrat per dues escoles  l”Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC) https://eetac.upc.edu  que fa docència i recerca en els àmbits de les tecnologies de la informació i les comunicacions i l’aeronàutica i … Llegeix més»

Ens retrobem plens d’energia.

Diuen que els primers dies de curs són els més complicats. Petits i grans ens hem d’adaptar a les rutines i als horaris de l’escola i retrobar-nos amb companys/es i mestres de l’any passat. I la veritat és que ha estat molt fàcil!Hem fet activitats de ciència i tecnologia, dinàmiques de grup i ens hem explicat les vacances.… Llegeix més»