Restaurant LA CLOSA

Benvinguts al restaurant La Closa, dirigit pels i les alumnes de Primer de Primària.

Aquesta primera part del segon trimestre ens hem centrat en l’aprenentatge del menjar, dels gustos, de com demanar un tipus de menjar, com explicar que ens agrada i que no.

Tot va començar amb el conte The very hungry caterpillar, un conte molt conegut entre els infants i que ens endinsava en l’ampli món dels aliments, no ens han faltat els jocs dirigits, el joc simbòlic en el gran supermercat que vam crear i el restaurant, com tampoc les cançons i les activitats de speaking i writing.

Hem gaudit molt d’aquesta aventura a través de l’idea d’un restaurant, el qual ha aconseguit crear una super pizza boníssima, que vam menjar amb molt de gust.

Però això no acaba aquí, els chefs d’aquest restaurant han de continuar aprenent nous ingredients per poder crear unes receptes espectaculars!

Us animo a crear una recepta nova amb els vostres fills i filles, els quals estaran encantats de fer-nos arribar una fotografia sobre la nova recepta i desprès explicar-la a l’aula.

És una bona forma d’engrescar-los en l’aprenentatge de menjar en anglès i així desprès compartir vivències. Us recomano el diccionari Wordreference per qualsevol dubte que tingueu sobre algun ingredient o la seva forma de pronunciar-lo.

És una bona forma d’aprendre tots junts! 

Jocs interessants sobre Food:

https://www.mundoprimaria.com/juegos-educativos/juegos-de-ingles/grm-like-01

https://www.mundoprimaria.com/juegos-educativos/juegos-de-ingles/1er-ciclo-vocabulary

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>