Excursió buscant rastres!

Bon dia pares i mares/nens i nenes:

Avui dilluns 20 de novembre del 2017, a 1a hora ens ha preguntat quins animals deixaven rastres i hem jugat a un joc per descobrir de qui era cada cadascun. A continuació hem anat d’excursió buscant rastres amb el Francesc per el camí que passa per la Hípica del Xic.

Hem trobat excrements

de ratolí, són molt petitons i negres.

Els excrements de fagina (de color vermell de menjar tapaculs) i el de guineu (amb pinyols blaus de aranyons) són allargats i en forma d’interrogant. Els solen deixar a sobre les pedres per marcar territori.

Les nous i les avellanes són rastres de que  els esquirols, els ratolins i picots l’han menjat. Els que estan partits per la meitat són d’esquirol, els que estan foradats per totes bandes són de ratolí. Els que estan enganxats a un arbre és que un picot les ha posat allà per poder-la menjar.

Hi ha animals que mengen cargols i els hi trenquen la closca per menjar-los bé.

 

 

Ens ha agradat molt per què hem anat a fer una excursió molt “xula” i perquè hem buscat i trobat rastres d’animals! Ens ho hem passat pipa!

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>