Espai Cooperatiu

Els i les alumnes de Cicle Mitjà treballem l’expressió oral i  escrita d’una manera dinàmica i creativa.

Despertant la nostra imaginació i creativitat creem històries esbojarrades, on nosaltres decidim els i les protagonistes i tot allò que els hi passa. Construïm històries amb cara i ulls, interpretant els pictogrames personalitzats dels nostres companys i companyes. Amb l’ajuda dels nostres companys i companyes generem escrits divertits,on tothom aporta el seu granet.… Llegeix més»

CAGUEM LA TRONCA

L’última activitat, i no per això la que teníem més ganes, va ser cagar la tronca l’últim dia d’escola abans dels Nadals. Quina de regalets que ens va cagar! Aquí us deixem un recull d’imatges de tots els grups
Agrair un cop més la inestimable aportació… Llegeix més»

VISITA DEL PATGE REIAL

La darrera setmana de trimestre ens va visitar el Patge Reial de SSMM els Reis d’Orient. Tot i les dificultats amb l’idioma (parlava un dialecte estrany de l’orient mitjà) vam poder donar-li totes les nostres cartes i gaudir d’un moment màgic.
Ah! i també ens va obsequiar… Llegeix més»

FESTIVAL DE NADAL

 
Un dels actes més esperats de la setmana prenadalenca és el festival de Nadal de l’escola. Un any més hem pogut gaudir dels nostres petits i petites grans artistes. Aquí us deixem el vídeo final del festival per desitjar-vos unes MOLT BONES FESTES.

MATEMÀTICA MANIPULATIVA

Des de l’escola volem mostrar-vos com estem treballant les matemàtiques des d’una vessant manipulativa, anant des del més concret i manipulatiu fins al més abstracte que és l’algoritme. Esperem que així pugueu tenir una bona oportunitat per treballar amb els vostres fills i filles.
El Xavi… Llegeix més»