Visita al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC)

Aquest trimestre, les i els alumnes de 4t, hem estat treballant l’energia: què és, quins tipus d’energia hi ha i quines són les seves propietats. Hem posat especial atenció a totes les energies renovables, una energia indispensable pel futur dels nens i nenes. 

Per concloure el tema, hem anat al MNACTEC, on hem pogut vivenciar els aprenentatges que havíem treballat a l’aula. Hem fet un recorregut pels usos de les diferents formes d’energia i com s’han utilitzat al llarg del temps, depenent del lloc i dels recursos a l’abast, així com del descobriment de cada nou tipus d’energia i les seves aplicacions. 

Aprofitant que el museu era a Terrassa, hem visitat els monuments més emblemàtics del modernisme que ens ofereix aquesta ciutat. Així hem introduït, tot passejant, una temàtica que abordarem el proper trimestre. 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>