Díptic festival d’hivern

Bona tarda famílies i alumnes,

Ja tenim els dibuixos finalistes més votats del concurs del Festival d’Hivern. Un d’aquests tres serà la portada del díptic del festival 2019-2020 que us enviarem la setmana vinent. Qui serà el guanyador o la guanyadora?

L’ARBRE DELS BONS DESITJOS!

Benvolgudes famílies i estimats/des alumnes,

Ja tenim al vestíbul de la nostra escola l’arbre de Nadal i el Tió, els quals omplen de joia i emoció els nostres cors en aquestes dates plenes d’il·lusió i dolços records!

La Vinya dels Desitjos

Us fem arribar el cartell de l’activitat de benvinguda al Nadal “La Vinya dels Desitjos” que es farà el divendres 20 de desembre a les 18.30h a la Biblioteca de Viladecans. Esteu tots convidats!.

Moltes gràcies i fins aviat!

Biblioteca de Viladecans, Av. Josep Tarradellas, 16

La Vinya dels Desitjos

JORNADA DEL RECICLATGE

La nostra escola avui ha dedicat tot el matí a fer diferents activitats amb material reciclat donant suport així a la setmana europea de la prevenció de residus.

Cal sensibiltzar i conscienciar els/les nens/es de la necessitat de cuidar el medi ambient, doncs ells/es han de ser el motor del canvi. Per aquest motiu els/les mestres han organitzat una jornada engrescadora on els/les protagonistes són els/les nostres alumnes.

Bona feina!

PETITES ACCIONS QUE IMPLIQUEN UN GRAN CANVI!!!