Treballem la geometria

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

A l’hora de matemàtiques hem estat treballant per grups. Un d’ells ha treballat la geometria. Primer hem parlat  quina forma volien fer cadascú d’ells  en volum. Un cop la sabien la única consigna era: que tinguessin els costat iguals. Aleshores,  primer van començar a mesurar les canyes utilitzant el metre així segur que eren iguals de canyes i un cop tallades les van anar unint amb escura pipes. Un cop acabades, els hi vam tirar una foto de costat i des de dalt per observar si vèiem el mateix.

Aquesta manera de treballar ens ajuda a pensar primer en la forma i la anem dibuixant en el nostre cap per tal de poder-la fer. A continuació també ens ajuda a veure-ho de manera més òbvia i no tant abstracte. I per últim fem matemàtiques tot divertir-nos i aprenent a la vegada de manera significativa i lúdica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>