curs 2020-2021

Període per formalitzar la preinscripció de forma telemàtica:  Del 13 al 22 de maig  (via web)

Període per formalitzar la preinscripció de forma presencial:  Del 19 al 22 de maig. Sistema de CITA PRÈVIA entre les 9 i les 13h (JA DISPONIBLE)

Full de preinscripció 

Documentació per a la preinscripció

Podeu consultar l’oferta de places inicial publicat el dia 8 de maig en el portal: http://mapaescolar.gencat.cat/

Dubtes, consultes :  escolaelcorb@xtec.cat

Més informació:  estudiar a Catalunya, curs 2020-2021

NOU BLOC DE TREBALL PER A LES CLASSES

Benvolgudes famílies,

L’equip de mestres tenim molt en compte com de difícil es poden fer aquests dies de confinament. Es per això que volem facilitar la tasca i les activitats per als vostres fills, unificant el mitjà de comunicació families-escola i sobretot, alumnat-tutora.

Hem creat uns blocs, per a que tots els alumnes des de P3 fins a sisè, puguin tenir un enllaç directe amb el seu tutor/a i especialistes. Cada dia us recomanaran una o dos activitats per a treballar a casa. També us facilitaran en el bloc mateix un correu electrònic, per a resoldre dubtes o enviar el que us demanin.

A la barra de Menú, d’aquesta pàgina web, que trobareu a la capçalera podeu accedir al bloc/site  del vostre curs.

Ànims, ens veiem aviat!

 

ACROSPORT

Des de l’àrea d’Educació Física s’ha treballat l’Acrosport amb els alumnes més grans de l’escola. L’Acrosport, també conegut com gimnàstica acrobàtica és una disciplina que es practica per parelles o bé en grups mixtes. Està considerat un esport acrobàtic i coreogràfic que planteja les habilitats de força, coordinació, equilibri i treball en equip. Us deixem aquest vídeo on podeu veure els nostres nens i nenes de sisè realitzant un treball extraordinari!