PERCUSSIÓ A LES CLASSES D’EDUCACIÓ FÍSICA

 

Els alumnes de 1r, 2n i 4t han realitzat activitats de ritme i percussió durant algunes sessions d’educació física. Els més petits han experimentat modelant els seus moviments amb la durada dels sons. També hem après a seguir ritmes i a crear-ne de nous utilitzant xurros de piscina. Inclús ens vam atrevir amb una petita coreografia. Tot plegat molt interessant i divertit. També va resultar una manera nova d’alliberar energia. Sort que no tenim veïns a sota!

Amb els alumnes de 4t vam jugar a combinar salts i ritme, de manera individual i coordinant-nos en parella. Les pilotes de bàsquet ens van servir de tambors per seguir algun himne d’en Freddy Mercury. I a ritme de “We will rock you” ens vam deixar portar per l’esperit de Queen intentant combinacions impossibles. 

‘]

 

QUINS ARTISTES!!

Aquí us deixem una mica més detallat el que vam fer els infants de 1r durant la Setmana Cultural.
Van ser diferents tallers en relació a l’eix transversal d’enguany: ELS ARTISTES.
– Cantants: mòbil conceptual de la Dàmaris Gelabert. Breakout sobre aquesta artista.
– Mags: taller realitzat pel… Llegeix més»

JORNADA DE PORTES OBERTES

Donada la situació excepcional que estem vivint amb la pandèmia del COVID el Departament d’Educació ha donat instruccions per a la realització de les portes obertes de les escoles públiques de Catalunya i segons aquestes el claustre de l’Escola El Corb hem decidit oferir dues… Llegeix més»