Proposta 2 pels Paralímpics!

Vinga va! Que les propostes continuen! Recordeu que són això, propostes per fer més amè aquest temps que vivim a casa. Recordeu que hi ha propostes que es poden continuar fent!

Àmbit lingüístic:

  • Continuar el diari amb la llengua que vulgueu, que evidentment no cal que sigui a diari!
  • Continuar jugant amb el mètode Gabarró
  • Continuar escoltant l’àudiollibre de “Cornèlius i el rebost d’impossibles”, afegit a la mateixa web.
  • Reescriure  un conte popular canviant algun personatge o bé explicant la mateixa història des d’un altre personatge.
  • Visualitzar pel·lícules i altres programes com: InfoK, Dinamiks, Manduka, Què, qui, com? Fish&Chips i recollir en el diari idees, reflexions o aspectes destacats.

Àmbit matemàtic:

  • Buscar quin és el producte més barat en diferents botigues online. Fer una llista de coses que voldríem comprar anotant el preu que té i identificar quin és el preu més barat, el més car i la diferència de diners que ens podríem estalviar si compréssim el més barat.
  • Seguir el llibre de mates. Podeu anar llegint els diferents continguts i anar fent els exercicis que apareixen. Aprofiteu les ajudes que pugueu tenir al voltant i deixeu aquells exercicis que no entengueu!

Àmbit de coneixement del medi:

  • Activitat per recordar les comarques de Catalunya a l’edu365, a primària a l’apartat de Socials: les comarques de Catalunya.

També podeu continuar fent mecanografia encara que no tingueu cap graella! Ja sabeu que cada exercici es pot fer un parell de cops per practicar. En aquest enllaç podeu continuar on us havíeu quedat:

https://www.mecanografia-online.com/ES/Aspx/Start.aspx

No us oblideu de fer jocs de taula, puzzles, tangram, lego, robots, maquetes… Dibuixar, pintar, fer manualitats... Podeu continuar amb els 10 minuts diaris d’exercicis de Brain Gym que fem habitualment a l’aula. I balleu si podeu!!!

Segur que ho feu, però és important donar suport a les tasques de la casa i continuar amb un treball cooperatiu a casa, així que entre totes i tots val la pena col·laborar en les diferents tasques de la llar.

Una abraçada! Seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>