Podem continuar llegint… Des de casa!

De tots és ben sabuda la màgia de la que disposen els llibres per poder-nos fer viatjar més enllà de les parets que ens acullen. Al mateix temps que en aquests dies de confinament tots hem pogut viure petits-grans gests de generositat per part de diverses persones, entitats, col·lectius…

En aquest espai, doncs, us deixem anotats alguns d’aquests recursos que, generosament, ens han arribat des de diferents àmbits per tal que pogueu saltar les parets de casa i viatjar de la mà de les històries que ens regalen!

  • Cavall fort i El Tatano: Aquesta publicació ofereix números gratuïts en línia, al seu apartat l’iQuiosc, per llegir a l’ordinador o a la tauleta.
  • El grup editorial Grup 62 ha posat llibres gratuïts del seu catàleg a disposició dels lectors.
  • Jordi Sierra i Fabra: Aquest prolífic escriptor de literatura infantil i juvenil, cada dia penja al seu web un conte gratuïtament.
  • La Llibreria Sendak, cooperativa especialitzada en públic infantil i juvenil, cada dia comparteix l’arxiu sonor d’una breu història adreçada a infants d’entre 3 i 11 anys a través del seu canal de Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>