We learn in English

Aquesta setmana us volem ensenyar el que estem fent a anglès i com de bé que ens ho passem! Vam començar amb l’aprenenentatge dels colors i ho vam vincular amb el conte “El monstre de colors” i l’aprenentatge de les emocions. També hem treballat els números, els noms dels membres de la família i les parts del cos humà.

En aquesta activitat havíem de fer correspondre les fotografies penjades pel pati amb l’emoció del monstre adequada mentre la imitàvem i dèiem el seu nom en anglès. També vam dibuixar la cara del monstre en funció de com ens sentiem en aquell moment. En una darrera sessió ens vam dibuixar a nosaltres mateixos.

Per acabar de recollir tot el que havíem après vam elaborar un lapbook amb totes les manualitats. Els little fingers amb els membres de la família, les ruletes amb les parts del cos, un llibret amb les parts de la cara i el nostre monstre de colors al mig. Mireu quins monstres més divertits ens van sortir! En funció del número que sortia al dau dibuixàvem la quantitat de parts del cos que havia de tenir. En acabar vam practicar tot allò après amb la cançó Head, shoulders, knees and toes. Als i les Superzings ens encanta cantar i ballar!