Sortida divertida a les Cotxeres Borrell

Aquest segon trimestre, els Diamants i les i els Superzings hem anat a la ludoteca de Cotxeres Borrell on ens ho hem passat d’allò més bé aprenent amb els diferents materials d’una forma lúdica. Aquí us deixem un recull d’imatges perquè pugueu veure les seves cares de felicitat de tan bé que s’ho van passar.

Vam iniciar l’excursió agafant l’autobús que ens va deixar ben a prop de la ludoteca, on ens van donar les instruccions de treure’ns les sabates i en acabat endreçar-ho tot al seu lloc. Ens van deixar esmorzar allà mateix per agafar forces i fins i tot la monitora va dinamitzar alguns jocs.

Així doncs el primer que hi havia només entrar era una proposta de mini mons amb elements naturals i de fusta. També hi havia un altre racó de joc simbòlic amb perruqueria, metges, cuineta i botiga. Un espai més relaxat amb contes i matalàs i un de més mogut amb materials de goma espuma. També hi havia taules a la nostra disposició per col·locar els materials i jugar amb els jocs de taula.

Finalment, tal i com ens havien explicat vam recollir plegats la sala i la vàrem deixar igual d’endreçada com l’havíem trobada. Ens vam quedar amb moltes ganes de tornar un altre dia.

La tornada la vam fer en funicular, agafar el transport públic ens va agradar gairebé tant com la ludoteca.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>