We learn English and it’s a lot of fun!

Cada setmana els Diamants fan Anglès i s’ho passen d’allò més bé aprenent amb les diferents propostes que se’ls hi planteja i avui us ho volem explicar. Vam iniciar el curs aprenent els colors i les diferents emocions amb el conte “El monstre de colors”. A més, també van treballar els membres de la família, les parts del cos i els números.

A partir de diferents jocs, els Diamants han anat aprenent com es diuen els diferents membres que componen la família, com per exemple amb el joc del Memory i el Mocador. També ho han fet a partir de cançons. A més, han après les parts del cos amb la creació d’un monstre que ells mateixos havien d’anar construint segons el nombre que sortia en el dau. I per últim, van practicar el que havien après ballant i cantant amb la cançó “Head, shoulders, knees and toes”.

Totes aquestes manualitats les vàrem reunir en un lapbook (little finges de la família, la ruleta amb les parts del cos, el monstre que van crear ells mateixos i un petit llibre amb les parts de la cara). En les següents imatges podeu veure que bonic els hi va quedar.