Aprenem amb l’hort!

Cada setmana els nens i nenes de la classe dels Diamants van a l’hort que tenim al pati, per aprendre i treballar sobre les plantes, els insectes que es poden trobar i els arbres fruiters. Tot això ho duen a terme amb l’ajuda de la Montse que els hi explica i els ajuda a conèixer una mica més sobre la natura que ens envolta.

Al llarg d’aquest trimestre, han après sobre diferents plantes (enciams, fonolls i bledes), les quals han plantat ells mateixos a l’hort: fent el forat a terra, plantant l’esqueix i finalment tapant-lo i regant-lo. També han observat detingudament el seu creixement i ho han dibuixat per poder expressar allò que veien. Un dels dies van veure que havia succeït alguna cosa amb aquestes plantes i és que uns insectes s’estaven menjant tot allò que havien plantat.

Aquests últims dies, els Diamants han après a observar les plantes amb lupes i han pogut veure de ben a prop flors, fulles i, fins i tot, petits insectes i animals. Això els hi ha agradat molt i s’ho han passat d’allò més bé.

Ara que acaba el trimestre, la Montse ens ajudarà a fer una decoració ben bonica per la classe, amb algun element que es troba a l’hort. Ben aviat veurem quin és.

Aquí us deixo alguna de les fotos per veure que bé s’ho passen aprenent de l’hort amb la Montse.