Benvingudes i benvinguts al curs 2021-2022

Equip educatiu Bàrkeno

Hola famílies! Dilluns comencem el curs 2021-2022, amb molta energia i novetats.

Us volem presentar a l’equip que us acompanyarà durant aquest curs.

· Comunitat petits (P3, P4 i P5): Sara Sanz, Cristina Martínez, Àngels Planells, Carol Guillén, Karol de Hoogh, Carolina Pariente, Alba Pérez i Júlia Espina.

· Comunitat mitjans (1r, 2n i 3r): Anna Canals, Cristina Pujolar, Emili Otero, Verònica Rojas, Laia Garcia, Mireia Madurell i Carmen Burillo.

· Comunitat grans (4t, 5è i 6è): Joana Morera, Anna Huerta, Meritxell Lloberola, Anna Ganzer, Vilma Pezantes, Juan Carlos Medina, Andrea Alba i Imma Algueró.

· Equip directiu: Cristina Pujolar, Vilma Pezantes i Andrea Alba.

Us desitgem a tots i totes un bon curs!

Regal de llibres de part de l’AFA Bàrkeno

Aquest any des de l’Associació de Famílies de Bàrkeno (AFA Bàrkeno), hem volgut celebrar una diada de Sant Jordi diferent. Pensem que la cultura i especialment els llibres són una gran oportunitat per viure aventures.

Moltes famílies agraïm l’esforç de l’escola envers la lectura i ens agrada que els nostres fills i filles puguin gaudir del préstec de llibres de la biblioteca de l’escola. Avui desde l’AFA hem regalat a cada classe dos llibres relacionats amb les temàtiques que han estat treballant aquest curs. A més, l’avi de la Tànit Pozo, alumna de 3r, també ha fet una donació particular de llibres nous que s’han afegit als comprats des de l’AFA. 

Els llibres han anat acompanyats d’uns punts de llibre per alumnat i professorat amb el nou logo del AFA, fet per la Paola Chellini, mare de l’escola, que va ser aprovat a l’assemblea del passat novembre i us presentem també aquí al web.

Yayoi

Els infants de la classe Montserrat han treballat l’artista Yayoi Kusama i han exposat els seus treballs al vestíbul de l’escola. Us felicitem!!!

Comissió digital

Teniu a la vostra disposició una Comissió digital integrada per cinc famílies de l’escola. Té l’objectiu d’ajudar a totes aquelles persones que necessitin aclarir dubtes referents a qualsevol tema informàtic. Sabeu que en la situació actual la comunicació on line és important per a tothom.