Recordeu:

Si algun membre de la família és positiu en la prova PCR, els infants no han d’assistir a l’escola.

Gràcies per la vostra confiança.

Contes que tinc per casa

La Nona ens ha fet arribar el darrer CONTE DEL CONFINAMENT. Durant aquest temps ens ha acompanyat amb molts contes però la nit de revetlla ens va anunciar l’estiu, l’aire lliure, les ganes de passejar i l’adéu a les pantalles! Ens diu adéu amb un conte ple d’optimisme, música i colors. Que el gaudiu!!

 

COMIAT DELS ALUMNES DE LA CLASSE PICA D’ESTATS

Els nois i noies de 6è avui han gaudit d’un particular comiat. S’han retrobat per celebrar que acaba el seu camí a l’escola Bàrkeno,  l’escola que els ha vist créixer. Un adéu diferent, esperat i molt entranyable.

Us desitgem un bon estiu i una vida plena d’encerts.

La classe Carlit es retroba a l’escola.

Aquest matí els nois i noies de la classe Carlit han pogut acomiadar el curs. Han passat una estona junts compartint riures, explicant com han viscut aquest temps de confinament i expressant com esperen que sigui el curs vinent ara que passaran a ser els grans de l’escola.

Us desitgem un fantàstic estiu!

Els nens i nenes de la classe Canigó es retroben a l’escola.

Avui les nenes i els nens de 3r han compartit una estoneta plegats després de molts dies de confinament. Tenien moltes ganes de xerrar i de compartir les seves experiències amb els companys i les mestres. Us mereixeu un bon estiu classe Canigó, ens retrobem al setembre!

Els nens i nenes de la classe Puigmal es retroben a l’escola.

Avui les nenes i els nens de 4t s’han retrobat després de molts dies de confinament. Tenien moltes ganes de parlar entre ells i d’explicar-se totes aquelles coses que han fet durant aquests dies que han estat sense veure’s. Bon estiu classe Puigmal, ens retrobem al setembre.

Els nens i nenes de la classe Montserrat es retroben a l’escola.

Avui els infants de la classe Montserrat s’han retrobat després de molts dies de confinament. L’escola s’ha omplert de rialles i mirades de complicitat. Tots tenien moltes ganes d’explicar que havien fet aquests dies i de jugar una estoneta amb els seus companys. (En tot moment el personal educatiu ha mantingut estrictament totes les mesures de prevenció i protecció recomanades. Només en el moment puntual de la fotografia, les mestres s’han enretirat la mascareta).

Els nens i les nenes de la classe “Tagamanent” ens retrobem a l’escola.

Avui els nens i les nenes de Primer hem gaudit de retrobar-nos de nou després del confinament. La muntanyeta s’ha omplert de les nostres rialles, de jocs i de molta tendresa… Teníem moltes ganes de veure’ns, hem passat una estona molt especial on estar junts ha estat el millor regal! (En tot moment el personal educatiu ha mantingut estrictament totes les mesures de prevenció i protecció recomanades. Només en el moment puntual de la fotografia, les mestres s’han enretirat la mascareta).

Els nens i nenes de la classe Montseny es retroben.

Hola a tots i totes!

Aquest matí els infants de la classe Montseny han vingut a l’escola a gaudir d’una estona de joc amb els seus companys. El retrobament ha estat molt especial; han parlat sobre les coses que havien fet durant el llarg confinament, han cantat, ballat, però, sobretot, s’han mogut molt. Ara que ja s’han pogut acomiadar dels companys i l’escola els toca gaudir de l’estiu.

PROPOSTES PER A LA SETMANA DEL 15 AL 19 DE JUNY

Hola famílies! Aquí teniu les propostes per aquesta setmana, recordeu que teniu els mails dels mestres per a qualsevol consulta i per enviar les tasques que aneu fent.

P3 Montjuïc https://agora.xtec.cat/escolabarkeno/categoria/infantil/p3/

P4 Montseny https://agora.xtec.cat/escolabarkeno/categoria/infantil/p4/

P5 Montserrat https://agora.xtec.cat/escolabarkeno/categoria/infantil/p5/

1r Tagamanent https://agora.xtec.cat/escolabarkeno/categoria/primaria/1r/

2n Pedraforca https://agora.xtec.cat/escolabarkeno/categoria/primaria/2n/

3r Canigó https://agora.xtec.cat/escolabarkeno/categoria/primaria/3r/

4t Puigmal https://agora.xtec.cat/escolabarkeno/categoria/primaria/4t/

5è Carlit https://agora.xtec.cat/escolabarkeno/categoria/primaria/5e/

6è Pica d’Estats https://agora.xtec.cat/escolabarkeno/categoria/primaria/6e/