Projecte educatiu del menjador escolar

Servei de menjador amb cuina pròpia:

Objectiu del menjador:

Potenciar els hàbits i habilitats saludables  que facilitin una sèrie d’actituds correctes per el seu desenvolupament personal

  • Crear un ambient agradable, distès i tranquil durant l’estona del menjador.
  • Potenciar el respecte envers els companys, monitors/es.
  • Fer adquirir als infants hàbits de neteja, higiene i conducta correctes; tot implicant als alumnes en la dinàmica global del servei de menjador.
  • Acostumar els nens a menjar de tot.
  • Ensenyar l’ús correcte dels coberts i les normes bàsiques del bon comportament a taula.
  • Informar puntual i regularment els pares de l’evolució del seu fill/a al menjador i/o de qualsevol incidència que hi pugui haver.
  • Usar les estris, vaixella, tovalló, coberts, adequadament
  • Assumir les conductes bàsiques de comportament a taula
  • Menjar de forma tranquil·la
  • Seure adequadament
  • Parlar amb un to de veu baix
  • Rentar-se les mans  abans i desprès de cada àpat.