Servei de menjador amb cuina pròpia:
Objectiu del menjador:
Potenciar els hàbits i habilitats saludables que facilitin una sèrie d’actituds correctes per el seu desenvolupament personal
- Crear un ambient agradable, distès i tranquil durant l’estona del menjador.
- Potenciar el respecte envers els companys, monitors/es.
- Fer adquirir als infants hàbits de neteja, higiene i conducta correctes; tot implicant als alumnes en la dinàmica global del servei de menjador.
- Acostumar els nens a menjar de tot.
- Ensenyar l’ús correcte dels coberts i les normes bàsiques del bon comportament a taula.
- Informar puntual i regularment els pares de l’evolució del seu fill/a al menjador i/o de qualsevol incidència que hi pugui haver.
- Usar les estris, vaixella, tovalló, coberts, adequadament
- Assumir les conductes bàsiques de comportament a taula
- Menjar de forma tranquil·la
- Seure adequadament
- Parlar amb un to de veu baix
- Rentar-se les mans abans i desprès de cada àpat.