CELEBRACIÓ FINAL D’ETAPA EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Enguany, el comiat dels alumnes de 6è nivell s’ha adequat a les mesures sanitàries de protecció/prevenció i de distància física vigents. El tutor i la tutora han planificat una celebració amb la finalitat de que els alumnes en guardessin un molt bon record, tot i les circumstàncies. Per aquest motiu, la cloenda ha consistit en dues activitats: 

1a. Dijous 18 de juny: participació dels alumnes, famílies i mestres de 6è nivell a un espectacle interactiu en línia de màgia i ciència, a càrrec del professor de Química Física de la Universitat de Girona, Dr. Miquel Duran. L’espectacle interactiu en línia “LA MATEMÀGIA DE LA CIÈNCIA” forma part del projecte “De la màgia de la ciència a la ciència de la màgia”, projecte de comunicació científica d’àmplia extensió. 

Els cinc jocs presentats han estat molt engrescadors i generadors de curiositat, fins al punt que el temps de durada de l’espectacle ha passat volant. 

L’investigador Miquel Duran ha publicat l’article següent al seu bloc personal Edunomia.net: http://edunomia.net/diari/edunomia/arxius/2020/matemagia-de-la-ciencia-en-linia-per-a- 6e-de-primaria-escola-puig-de-les-cadiretes.html 

Moltes gràcies per donar-nos l’oportunitat de gaudir d’un espectacle de ciència i màgia que ens ha entusiasmat! 

2a. Divendres 19: acte de cloenda en grup reduït al llarg de tot el matí, amb participació de l’equip de mestres de forma presencial i virtual, intercanvi d’obsequis alumnes – mestres en forma de vídeos, repàs d’imatges molt emotives dels nou anys d’estada dels alumnes al centre, i lliurament d’orles. 

Ha estat una forma diferent de finalitzar l’etapa d’educació primària però mantenint el caire entranyable propi dels comiats d’alumnes i la càrrega afectiva intensa en la interacció alumnat – mestres participants. Moltes gràcies a tots els docents implicats en l’organització d’aquesta celebració.