AJUTS INDIVIDUALS DE DESPLAÇAMENT (AIDs)

Benvolguda família,

Us informem que s’han publicat les Bases de la CONVOCATÒRIA D’AJUTS INDIVIDUALS DE DESPLAÇAMENT PER A L’ALUMNAT ESCOLARITZAT A LA COMARCA DEL GIRONÈS per al curs 2017/2018, al BOP Girona Núm. 40 – 26 de febrer de 2018.

Pot sol·licitar aquest ajut l’alumnat que tingui el seu domicili com a mínim a 3 Km del centre escolar, quan aquest centre sigui el pertinent d’acord amb el mapa escolar.

Termini de presentació de sol·licituds:  fins al 7 de març

O bé fins al 9 de març al Consell Comarcal del Gironès, C. Riera de Mus,1, Girona

 


NOVETAT:   INSCRIPCIÓ ON-LINE

 Instruccions per fer la inscripció:

 Entrar a la web del Consell Comarcal

http://www.girones.cat/search/label/Ensenyament%20-%20Transport%20escolar

  • Accedir a l’opció “Inscripció on-line”.
  • Per renovar un ajut del curs 16/17,  rebreu  SMS amb el Codi d’usuari, cal entrar-lo per carregar les dades existents.
  • Per ser usuaris nous o no haver rebut l’SMS, es pot carregar un formulari d’inscripció on-line en blanc mitjançant l’opció “Alta nova”.
  • Una vegada validades les dades es descarregarà automàticament un arxiu PDF amb el model de sol·licitud omplert amb les dades que acabem d’entrar.
  • Aquest model de sol·licitud també es rebrà per correu electrònic com a comprovant que s’ha realitzat correctament el pas de validar les dades personals.
  • El model de sol·licitud omplert l’han d’imprimir, signar i fer segellar per l’entitat bancària (si escau), i presentar-lo al centre escolar.

Entrar les dades al formulari on-line no implica el tràmit de la sol·licitud, aquesta s’ha d’imprimir, signar i presentar-la al centre escolar.

**És important que a la sol·licitud hi figuri el DNI/NIE de l’alumnat; en cas de no disposar-ne podeu sol·licitar, de forma gratuïta, un NIF (Número d’Identificació Fiscal) a l’Agència Tributària.

 


Per més informació podeu adreçar-vos en els següents enllaços, o bé a la secretaria del centre:

 

Carta informativa 17-18 AIDs

CONVOCATÒRIA 17-18_cartell

 

Atentament,

La direcció del centre

Llagostera, 26 de febrer de 2018