Setmana de la música

Aquesta setmana hem celebrat la setmana de la música a l’escola El Bosc de Mont-ral. Nosaltres considerem la música un llenguatge universal i transversal en l’ésser humà, sabem que la música té la gran capacitat de generar canvis en el cervell, activant regions que intervenen en processos motors, emocionals i cognitius. Disminueix les activitats de regions relacionades amb emocions negatives o desagradables.

Per aquest motiu intentem que la música es senti i es visqui a través de la vivència directa, ens agrada oferir concerts i audicions en directe a l’escola.

Volem donar les gràcies a totes aquelles persones voluntàries que aquesta setmana ens han regalat la seva música i la seva passió artística. Gràcies a la Mariola, al Pere, a la Xamsi, a la Cristina, a la Isolda, a L’AFA de l’escola i als nostres infants que han fet de músics i ens han ensenyat com tocar els seus instruments musicals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>