Coneixem els diferents cossos de seguretat de Valls.

Avui hem estat tot el dia per Valls, de bon matí el Jaume ens esperava a la comissaria dels mossos d’esquadra per ensenyar-nos els diferents departaments de la comissaria i explicar-nos la seva feina. Hem pogut conèixer i visitar de primera mà les diferents instal·lacions; sala de reunions, menjador, garatge…

Al migdia hem anat amb l’Emma cap a l’Ajuntament, on ens esperava el Dani, ells 2 són policies locals de Valls i ens han ensenyat les seves oficines i les seves instal·lacions, també hem pogut visitar les diferents sales de l’Ajuntament; la sala de Plens, la sala de reunions, la sala de conferències, hem vist els Gegants i les àligues.

A la tarda l’Emma i el Dani ens han portat cap al parc d’educació viària i ens han ofert un magnífic taller amb patinets, karts de pedals i motos. Hem après les senyals de trànsit per poder circular pel parc.

Tot un dia a Valls, amb l’acompanyament dels diferents cossos de seguretat. Emma, Jaume i Dani gràcies per la vostra dedicació i la vostra professionalitat. Ens ho hem passat genial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>